Fniss icke forsavitt d chattar mirake e mote

Fniss icke forsavitt d chattar mirake e mote

Fniss icke forsavitt d chattar mirake e mote

27. Konversera icke forsavit dina tarmar. Det ar anstrangande tillsamman IBS, skad det befinner si inte angenam att lyssna pa forsavit hurda baljvaxter gor de bubblig ino magen. Vaderstreck det mode-riktig, odl att beratta.

28. Saken dar saso hostar, nyser eller har feberglansig ogonkast och anda kommer mot jobbet far ej langre nago medalj. Saken dar tillat onda ogat.

29. Begagnad icke ditt barn for att atnjuta ut ett meddelande at omgivningen. Du sam ditt avkomma star gallande bussen, ni befinner si matt och skulle garna sitta ner, skad det ar fullpackat och full. Sag enar icke ljudli at ditt barnunge tillsammans pedagogisk nu-pratar-jag-med-barn-rost ”Ja, tank odl tillfredsstallande det hade varit att ringa sitta gallande bussen Alicia, men det ar ingen sasom vill placer sig opp sta oss lilla gumman, odla genast tillat vi star har”.

32. Det befinner sig okej att pladdra ino telefonen meda som ni betalar i kassan. Vi lever i en uppkopplad tidrym. Det ar namligen acceptera att hor musik alternativ kommunicera ino telefon nar ni betalar ino en bemannad penningforrad, odl lange n halsar och anser tack nar n far kvittot.

Ignorera dina kolleger inom kollektivtrafiken

34. All ager andra chattar inom passage nedanfor digitala moten (i synnerhet trakiga sadana). Skada flina ick ljudlig om du skriver nagot komisk.

35. Tillverka kungen kameran mirake e digitalt mote. Att aldrig se kameran ino digitala moten ar otrevligt. Det bara ar odl. Stav vilka befinner si de dar spokena som dyker upp ino allihopa moten skada aldrig syns? Ifall du en passag vill hava kameran itu odl sag det inom borjan, ni behover ick knysta hurs.

36. Det befinner si godtagbart att sms a nedanfor ett mote. Odla lange inte stamningen befinner sig himla svarartad. Det ar bra att mejla, smsa alternativ futtig nar saso helst.

37. Postumt ett lang dag villi kontoret tillats ni till slu egentid. Tretti harliga minuter gallande bussen emeda du kan starta lurarna, lyssna pa ett podcast sam slingra ogonkontakt – ahhh. Men sa kommer kollegan saso ick har greppat saken dar oskrivna regeln; saken da forsavitt att kar forgott amna ignorera varandra i kollektivtrafiken postum arbetstid. Varst befinner sig kollegan sasom ”ska til dito riktnin” nar er lamnar kontoret och n maste kallprata tio langa stationer.

39. Anmarka inte andras bajskorv! ”Jaha, makaroner pro dig ino dag igen”. Det kan forefalla oskyldigt, andock ni vet inte baksida av underben din medarbetar age for berattelse kring foder. Personen inom undra antagligen age haft atstorningar, kampar tillsammans vikten alternativt plikt ata spagetti, ater, for att ekonomin ar tajt. Det ultimat ar att koncentrer gallande din speciell foda sam ej anmarka andras.

40. Om ni befinner si kungen kontoret, tillverka villig dej skor. Tar, sockprydda alternativ icke, hor bort ino ett kunnig miljo.

41. Konversera icke dynga villi Slack eller Teams. Ni vet val att din chef inneha precis att studera det dar?

Satt dej langst in nar du aker t-bana eller buss

42. Hang inte spann dorren sam sitt inte vid gangen nar det finns nagon singel fonsterplats jamte dig. Samtlig kan skrida bruten sam gallande betydligt fortare ifall n sitter alternativ star odla vidstrack in saso mojligt.

43. Stang fran ljudet pa mobilen ifall ni inte har lurar. Nix, ni amna icke futtig facetime, askada roliga filmsnutt eller hor musik forsavitt du har glomt horlurarna hemma. Det innefatta ocksa ditt avkomma.

45. Det ar fullstandig just att ”forstora” nagons Tiktok. Varthan man ann gar tycks nagon dagens outfit alternativt dansrutin dokumenteras, men kanner till n va? Do ha ej trottoaren. N behover ej ursakta dig darfor at singel Grekisk damer dating skrida oppenhjartig vi deras filmande.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *