Hurda ni ser din digga -historik gallande Tinder

Hurda ni ser din digga -historik gallande Tinder

Hurda ni ser din digga -historik gallande Tinder

Tinder letar forgott postum satt att forse varde at appen medan sasom ni skiljer de a dina kapital sam tycker om de ar nagon fran do nyare funktionerna. Finns som en fraktion Tinder Gold -prenumerationen, Likes You befinner sig ett attraherande rol sasom visar dej vem saso ager gillat dej fore du plikt uppskatta dem.

TechJunkies snabba svar Lar de hurdan n anvander saken da arme funktionen gallande Tinder Gold nedom Las artikeln sta mer fakt

Denna roll slapptes nagon gang 2018 samt ar som en genvag at dejting. Ifall ni prenumererar pa Tinder Gold, Likes You ger de nago konstig part dar du ser en rutnat med de mannisko sasom redan har svept live kungen dej. Det lilla gyllene hjartat betyder samtlig Tinder -anvandare sasom allareda inneha visat hobb for din image odl att du kan hoppa over massorna och skrida live till dom nyttjar som du mest ganska kommer att erhall ett datum med.

Tinder Guld

Likes You ar ett del av do extra$ 5 i manaden du betalar pro guld kvar Tinder Plus. Marknadsfors sasom nagon exklusiv sallskap, det ar ett annan prenumerationsniva saso skanke de marklig ytterligar redskap for att hoja ditt dejtingspel.

Det skanker dej Pass, mojligheten att korrigera din omrade nar n behover. Kasser tillbaka som later dej angra ett mankemang svepning. Fem asbra Likes att bruka va dag, obegransade normala likes och nago Boost per manad darfor att liga de langst up ino stapeln.

Mojligheten att angra en vanster svep nar det bor aga varit precis befinner sig vart$ 5 inom uppsyn skrif. Sjalv hade garna haft den funktionen nar mi anvande appen. Istallet fick mig avvakt ett odefinierad tidrymd tills profilen gjorde kretsen sam kom ater i min stack. Jag diggar ick iden tillsamman asbr Likes sam anse att do befinner si laskiga skada en Boost skadar aldrig nagon.

Tinder digga de

Sta upptagen eller popular kan det existera det enklaste sattet att patraffa en datum. Istallet for att rulla sasom du vanligtvi skulle och botten upp, behover ni endas utse saken dar lilla tycka o -ikonen hogst upp mot vanster villi huvudsidan sta Tinder darfor att dyka upp til specialavsnittet. Det befinner sig en klotformad profilbild tillsamman en guldkant sam kommer forhoppningsvis att innefatta nagra manniskor som allaredan ager svept live gallande de.

Har skall ni betrakta ett guldhjarta langst upp som berattar hur manga saso ager gillat dig och en rutnat saso visar deras huvudsakliga profilbild.

Allt ni behover bega befinner si att gno dej genom det har rutnat och bese pa profilerna. Du kommer fortfarande att tarva svepa at vanster alternativ moderat saso du behover, skada odla sa smaningom n sveper at moderat blir n automatiskt nagon matchning. Eftersom do allareda ager svept genast till de matchar de dar tillsamman dem samt ni ar beredd att forbinda.

Detta nat anvander synonym principer saso huvudmatningen. Ni kolla villig profilbilden sam valjer profilen darfor att studera mer. Gillar n do? Svep dom samt spe fortsatter. Diggar ni do ej? Svep till vanster samt dom gar bort av ditt rutnat darfor att (forhoppningsvis) ersattas med en ovrig.

Befinner sig Tinder uppskattar n vart att anvanda?

Vad mig ager sett itu nagon frande sasom aven fortsattningsvis anvander Tinder beror vardet villi Likes You pa var ni bor sam hur finemang n ar inom spe. Diggar n skanke mervarde forsavitt ni bor ino nagon cit sam har f spel. Do sasom bor inom tystare omraden alternativ ick befinner si sa framgangsrika pa Tinder far nog inte synonym nytta.

Alla Likes You is, befinner sig en snabbspolningsalternativ. Inom stallet darfor at tarv svepa via stacken saso en konventionell manniska, kan du utelamna alltsamman det samt knata rakt fram till dem som redan inneha visat entusiasm. Det befinner sig saso saken da darborta vannen inom baren sasom marker att e befinner sig intresserad av de, vilket sparar dig besvaret att iaktta het Nigerian tjej alla allena.

Om du ej kommer att ringa massa att botten upp live villig dej av vilken orsa sasom helst, kommer Likes You att bliv mer sjalskrossande folktom sasom resten av appen ger. Om du tillat lite observan kan det handla din dag eller rynka avhangig villi vem n ser darbort.

Villi udda nav skulle mi saga att Likes You inte befinner si vart dom extra$ 5. forsavit e age gillat dig samt ifall ryktena stammer kommer do anda att visas langst up i din normala dagliga stack. Skad, lagg mo Pass sta om du reser, Spola tillbaka forut ifall du befinner si forut brattom samt Boost sta fa tillag dejtingkraft varje manad sam pro priset villi ett fika kan du ringa ett avsevart smidigare dejtingapp -upplevelse.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *